Sarjajärjestelyt ja säännöt
Sarjajärjestelyt Urheiluseura Pillerit Ry järjestää kaukalopallon puulaakin hallisarjan Kemin jäähallissa alkaen syyskuussa 2008. Mukana 5 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena, jolloin jokaisella joukkueelle tulee vähintään 8 peliä. Runkosarjan voittaja ja toiseksi tullut pelaa finaalin.

Osallistumismaksu on 500e/joukkue jonka voi maksaa seuran tilille 513161-215332
Joukkueet
HC JaBe
Huru-ukot
Jiitee
Pokerit
Itella
Säännöt Ottelut pelataan kaukalopalloliiton virallisilla säännöillä ao. poikkeuksia lukuunottamatta:
Peliaika Peliaika on 2x20min, josta 2 viimeistä minuuttia tehokasta peliaikaa eli aika katkeaa maalista ja kun pallo menee yli laidan. Erien välissä minuutin tauko. Aikalisän käyttöä ei sallita.
Ottelut ja joukkueiden sijoitukset runkosarjassa Ottelun voittanut joukkue saa kaksi (2) pistettä, hävinnyt nolla (0) pistettä sekä ottelun päättyessä tasan, kumpikin joukkue saa yhden (1) pisteen.
Sijoitus runkosarjassa määräytyy seuraavasti:
1.pisteet 2. maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien välinen ero) 3. tehtyjen maalien lukumäärä 4. arpa.
Yksinkertaisessa runkosarjassa kaikki pelaavat kaikkia vastaan.
Pudotuspelien päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuskuljetuskilpailu kaukalopallosääntöjen mukaisesti(kerrasta poikki)
Sarjapelaajarajoitukset Joukkueessa saa olla niin monta sarjapelaajaa kuin haluaa mutta kentällä yhtä aikaa vain yksi! Maalivahtia ei lasketa sarjapelaajaksi. Sarjapelaajaksi lasketaan kaudella 2005-06 kaukalopallon, jääkiekon tai jääpallon kilpalisenssin omistanut pelaaja.
Pelaajaluettelo ja peliasut Pelaajaluettelo numeroineen lähetettävä sähköisessä muodossa ensimmäistä peliä edeltävänä päivänä osoitteeseen pillerit@pillerit.com tai tuotava toimitsija-aitioon ennen ensimmäistä peliä jossa ovat kaikki pelaajat ja nrot. Mikäli joukkueilla on samanväriset paidat, vierasjoukkueeksi merkitty vaihtaa paidan väriä.
Tulosta tästä Pelaajaluettelo -lomake
Muuta Aina kun pelaaja ajetaan ulos, joutuu hän poistumaan pelistä loppuajaksi ja siitä seuraa yhden ottelun pelikielto.
Järjestävä seura ei ole vastuussa mahdollisesta loukkaantumisesta.
Turnaukseen osallistuva joukkue on vastuussa kaikista seuraamuksista, jos joukkueen kokoonpanossa on pelikiellossa oleva pelaaja. ( Pelaaja huolehtii itse vakuutuksista ).
Jofa VM (gretzky) -mallinen kypärä on KIELLETTY, koska mikään vakuutus ei korvaa jos sattuu vahinko! Eli tämä on pelaajan etu!
Protestiaika on ottelun jälkeisen päivän klo 21.00(takaraja).

<< Takaisin etusivulle